Bianca Seekles van ERA Contour is Vastgoedvrouw van het Jaar 2013

Bianca Seekles, directeur Identiteit & Vernieuwing ERA Contour BV, is vandaag tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE (Dutch Women In Real Estate) uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2013. Zij ontving de prijs in de vorm van een architectuurfoto uit handen van juryvoorzitter Sylvia Pijnenborg, directeur BOUWINGEBOUW, directeur BOEI/Kerk en klooster en vastgoedvrouw 2012.

Door dames en heren werkzaam in de vastgoedbranche waren vrouwen genomineerd die een belangrijke, opvallende, bijzondere of creatieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse Vastgoedmarkt. Een vakkundige jury bestaande uit Sylvia Pijnenborg, Caroline Bongers (accountmanager Gemeente Dronten), Irma van Oort (partner KCAP Architects & Planners) en Katinka Verdurmen (partner Fort Advocaten), selecteerde uit alle inzendingen een shortlist van vier kandidaten. Naast Bianca Seekles waren genomineerd Monique Maarsen (algemeen directeur Maarsen Groep), Petra Rutten (directeur Maatschappelijke Ontwikkeling Heijmans Vastgoed) en Hedy van den Berk (bestuurder woningcorporatie Havensteder).

Meer dan de helft van de stemmen

Op grond van een stemming onder dames en heren in het vastgoed en op basis van een aantal criteria, zoals leiderschap, visie, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid, organisatietalent, ambassadeursschap, persoonlijkheid en eigenschappen als dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen, koos de jury uiteindelijk voor Bianca Seekles als grote winnaar. Er werd door ruim 500 vastgoedprofessionals gestemd, waarvan meer dan de helft van de stemmen uitgingen naar Bianca Seekles.

Naast het grote aantal stemmen roemde de jury Bianca vanwege het feit dat zij "aan de wieg stond van het succesvolle en vernieuwende concept: de consument als co-producent, waardoor de koper zijn eigen woning kan samenstellen. Het concept geeft de koper de mogelijkheid niet alleen zijn eigen woning samen te stellen, maar deze ook in te richten aan de hand van leefstijlen en in een zeer korte bouwtijd. En dit voor een grote groep mensen voor wie dat anders niet haalbaar zou zijn. Bianca is in staat om haar visie duidelijk te delen en mensen hiervoor te enthousiasmeren. Zij doet dit gedreven en met grote betrokkenheid".

Bianca Seekles toonde zich vereerd: "Hier had ik echt niet op gerekend."



Reacties


Laatste nieuws