Huurbieding.nl verhuist en breidt uit naar België

Door de aanhoudende groei van Huurbieding.nl, het grootste zakelijke verhuurplatform in Nederland, verhuist het bedrijf naar een nieuwbouwpand in Barendrecht. Tegelijk maakt het bedrijf bekend zich op de Belgische markt te gaan begeven.

Kees Jan Verplanke, oprichter/directeur van Huurbieding.nl vertelt: “Door de groei van ons team & bedrijf, verhuizen wij naar een nieuwbouwpand (foto) aan de Augustapolder 64 te Barendrecht. Wij huren in het  pand waar ook Progam vastgoedontwikkeling BV intrekt. Die heeft de ontwikkeling gedaan, de overige twee door hen ontwikkelde kantoorvilla’s die ernaast staan, zijn volledig verhuurd. Onze kantoorvilla telt in totaal 900 m2 kantoorruimte waarvan wij 60 m2 kantoorruimte en een spreekkamer huren. Andere huurders die in ‘ons’ pand komen zijn een bouwmanagementbureau en een vastgoedbeheerder.”

Expansie in België

Over de expansie in België: “Kort geleden hebben wij een Belg aangesteld om de Belgische markt te veroveren met ons huurbiedingconcept. Het is daar een hele andere vastgoedwereld, al is het alleen maar dat de vastgoedbegrippen daar al heel anders zijn. We verwachten in februari volgend jaar online te gaan voor de Belgische markt”, aldus Verplanke.

De groei van Huurbieding.nl zit er goed in zegt Verplanke. “Momenteel hebben wij ongeveer tachtig ondernemers – starters en verhuizers - per maand die bieden op de huurprijs van kantoren, winkels en bedrijfsruimten die bij ons als aanbod zijn aangemeld. Wij werken voor diverse vastgoedfondsen, beursgenoteerde bedrijven en vele grote particuliere beleggers. Het feit dat je ondernemers kunt lokken door zelf de huurprijs te bepalen, slaat echt aan.” 

Lees ook: 

-Opstaan met Keesjan Verplanke: Ons concept is leegstandsbestrijding 



Reacties


Laatste nieuws