Vastgoeddataleverancier DataQuote overgenomen door Sandd

Postbezorger Sandd kondigt vandaag de overname aan van DataQuote. DataQuote levert ondermeer vastgoedinformatiediensten aan ondermeer banken, makelaars en financiële instellingen.

Sandd legt uit in hun overnamebericht:  “Dit is een belangrijke strategische stap voor Sandd, dat zich zowel richt op bezorgen als bereiken. Sandd ondersteunt klanten in het bereiken van de juiste doelgroepen. De versnelling van de ontwikkeling van kennis op het gebied van data & marketing intelligence past perfect in de strategie van Sandd. De ontwikkeling van DataQuote krijgt een extra impuls nu het onderdeel wordt van de grootste zakelijke postbezorger van Nederland.”

De informatiediensten die DataQuote ( www.DataQuote.nl) biedt, helpen ondermeer banken, makelaars, financiële instellingen antwoorden te krijgen op vastgoed-, marketing- en onderzoeksvraagstukken. Zo zijn er naast online woningtaxaties allerlei adresselecties mogelijk voor vele toepassingen als Direct Mail, vestigingsplaatsanalyses en het creëren van klantprofielen

Sandd heeft DataQuote voor 100% overgenomen en heeft nu nog meer expertise om zakelijke postverspreiders te helpen hun doelgroepen te bereiken. DataQuote is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards waarvan de uitreiking op 8 november 2013 plaatsvindt. 



Reacties


Laatste nieuws