Ronald Egger wint eerste MAIN Energie VastgoedCup

Voor de allereerste keer organiseerde Vastgoedjournaal een groot golftoernooi met MAIN Energie als hoofdsponsor. Tachtig vastgoedprofessionals genoten afgelopen maandag van de strak gemaaide greens van Golfclub De Hoge Dijk, gelegen tussen Abcoude en Amsterdam. De golfliefhebbers kregen later op de avond gezelschap van circa 100 bezoekers van het Vastgoedcafé dat op dezelfde locatie werd georganiseerd.

Terwijl het vorige week vrijwel onophoudend regende, troffen de deelnemers van het golftoernooi en de bezoekers van het Vastgoedcafé prima weer met een uiterst aangenaam temperatuur die zelfs zomers te noemen was. Na het welkomstwoord van Rogier Hentenaar, hoofdredacteur van Vastgoedjournaal werden bij het vallen van de avond de prijzen uitgereikt aan de golfdeelnemers in verschillende categorieën waaronder die voor de beste score, de longest drive, en de neary.

De flamboyante vastgoedman Ronald Egger wist zelfs twee prijzen uit handen van de organisatoren John Kerkhoven van Vastgoedjournaal een Jeffrey Voorsluijs van MAIN Energie in de wacht te slepen, namelijk voor de longest drive en de beste score van de VastgoedCup. Peter Weijers, particulier vastgoedbelegger uit Zandvoort, behaalde de prijs van de neary.

Dankzij het heerlijke nazomerweer kon de perfect verzorgde BBQ op het terras van de Brasserie van de golfclub niet meer stuk. De naadloos aansluitende borrel van het Vastgoedcafé waarbij nog eens een kleine honderd man extra kwamen opdagen, versterkte het clubgevoel nog eens. Een originele geste kwam van het nog jonge Nijmeegse vastgoedadvocatenkantoor Guyot advocaten - pas één jaar oud - dat zich bij de ingang had opgesteld. In ruil voor een visitekaartje maakten de bezoekers kans op een rondvlucht, bestuurd door één van de Guyot-advocaten die in het bezit is van een vliegbrevet.

Volgend jaar zal opnieuw de VastgoedCup worden georganiseerd.

VJ zal spoedig veel meer foto's van het evenement tonen voor een goed beeld van deze geslaagde dag. 



Reacties


Laatste nieuws