4e Masterclass Vastgoed 3.0 Realiseren vs. Visioneren

We weten het allemaal: vastgoedontwikkeling is definitief veranderd en het klassieke proces voldoet niet meer. Maar hoe moet het dan wel? Tijdens de 4e Masterclass Vastgoed 3.0 op 30 oktober aanstaande vertellen Realiserende visionairs en Visionerende doeners  over hun lessons learned en successen. Over de effecten van diginormalisering op vastgoed, over nieuwe toetreders op de vastgoedmarkt, over ontwikkelen en ondernemen in een Free Zone, over het reizende pop-up warenhuis, het nieuw organische ontwikkelen en een wake up call! To-the-point presentaties en veel interactie over actuele onderwerpen die voor elke vastgoedprofessional nu al realiteit zijn.

Over interface en doeners met een visie

Martijn de Waal trapt af met de effecten van diginormalisering op vastgoed. Over de Stad als Interface. Een visionair verhaal dat nu al realiteit is. Martin en Hannes, echte doeners met een visie, 3.0-ondernemers pur sang. Zij stapten in het avontuur van de Fruitvis in de Marconi Free Zone. U hoort het bijzondere verhaal over het ondernemen in een free zone. Wat kunt u van deze nieuwe toetreders leren? Hoe heeft u toegevoegde waarde voor deze ondernemers?

Over Free zone & Pop-up stores

Bestemmingsplannen vormen een barrière voor herontwikkeling. Hans van Rossum vertelt over gebiedsontwikkeling nieuwe stijl. Over de andere rol van de gemeente en de keuze voor een free zone. Kan dit model ook elders worden toegepast? Caroline de Jager vertelt  alles over pop-up stores. Zij deelt haar praktijkervaringen met overall management van vernieuwende leegstandsconcepten. Over het reizende pop-up warenhuis. Wanneer is een locatie interessant voor pop-up stores, hoe en met wie organiseer je dit? Wat kunnen we leren van hoogwaardige Brand Retail projecten zoals Bikini Berlin in Duitsland?

Over Organisch ontwikkelen & Wake up call

Arjan Raatgever maakt u wegwijs in het nieuwe ontwikkelproces. Kernwoord: ‘organisch’. Over fundamentele wijzigingen in planningstrategie, verdienmodellen en nieuwe rollen van publieke en private partijen. In een bijzondere workshopformat gaat u aan de slag: organisch ontwikkelen 3.0.

Tenslotte: Charles van Goch, een bijzondere self made man. Een visionair met hands-on-plannen. Doen! is zijn adagium. Wat kunnen wij leren van deze topman in hospitality? En de onverwachte link tussen hospitality en vastgoed. A wake up call!

Gevraagd: Vreemde vogels

Kenmerkend voor Vastgoed 3.0 is de Scrum. In co-creatie werken  met gebruikers van vastgoed en professionals uit andere sectoren. Derhalve gevraagd: ‘Vreemde vogels’ met een andere kijk op vastgoed. Samen in de scrum en ervaren dat dit echt leidt tot verrassende oplossingen.

Be prepared for the future. Be there! Informatie en aanmelden: www.vastgoed30.com

 



Reacties


Laatste nieuws