Van Heeswijk notarissen verlengen in Central Plaza Rotterdam

Van Heeswijk Notarissen, één van de grootste  notariskantoren in Nederland, heeft overeenstemming bereikt met eigenaar Unibail-Rodamco voor de verlenging van de huidige huurovereenkomst voor het kantoor in Central Plaza in Rotterdam.

Op deze locatie heeft Van Heeswijk Notarissen ruim 1600 m² kantoorruimte in gebruik aan het Weena in Rotterdam. Van Heeswijk Notarissen sloot hiervoor met eigenaar Unibail-Rodamco een huurovereenkomst voor tien jaar.

Central Plaza is een multifunctioneel complex met winkels en kantoren in Rotterdam Central District, het nieuwe zakelijke hart van Rotterdam. Het complex is eigendom van Unibail-Rodamco, de grootste beursgenoteerde eigenaar van commercieel vastgoed van Europa. In 2012 heeft Unibail-Rodamco 16.000 m² kantoorruimte in Central Plaza zeer hoogwaardig gerenoveerd waardoor onder meer het energielabel is opgetrokken van E naar A. De renovatie werd in 2012 bekroond door de Nederlandse Green Building Council met een Award voor Duurzame Architectuur.

Een groot deel van de gerenoveerde vierkante meters is inmiddels verhuurd aan Coolblue, een van de grootste retailers op het gebied van consumentenelektronica, en aan Infopact, leverancier van IP-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Ook het winkelcentrum op de begane grond van Central Plaza is grondig gerenoveerd. De internationale restaurantketen Valiano heeft daar onlangs een restaurant geopend met 200 zitplaatsen.



Reacties


Laatste nieuws