Debat woensdag 29 mei: De veranderende rol van de leegstandbeheerder

Leegstand is een groeiend probleem voor veel vastgoedeigenaren. Toch zijn er bedrijven die volop kansen zien en een solide businessmodel weten te bouwen op leegstaande kantoren. De traditionele leegstandsbeheerder is dé partij die bij velen als eerste opkomt. De leegstandsbeheerders van vroeger hebben zich echter in korte tijd getransformeerd tot professionele vastgoedorganisaties die meer doen dan het verlenen van anti-kraak diensten.

Zo zijn er al diverse leegstandsbeheerders die ook het makelaarsvak uitoefenen of de aanjager zijn in herbestemmings- en transformatieprocessen. Er zijn zelfs leegstandsbeheerders die optreden als eindbelegger. Kortom, volop kansen en ontwikkelingen in een vak dat zelf volop in transformatie is.

Beslissers en betrokkenen - die dagelijks met leegstaand vastgoed te maken hebben - delen op woensdag 29 mei aanstaande hun visie met de sector. Waar zien zij kansen en hoe passen zij hun businessmodel daarop aan?

Het debat is een must voor elke professional die met leegstand te maken heeft en wordt voorgezeten door Gerben van Dijk, procesmanager bij Vernieuwing Bouw. 


Sprekers:

Dagvoorzitter: Gerben van Dijk 

Expert 1: Fons Schrader, voorzitter van de Vereniging leeg- standbeheerders Nederland (VBLN)

Expert 2: Michiel IJzerman, Bilfinger Real Estate 

Expert 3: Mr. Joost J.A. van Gestel CEO Camelot Europe

Expert 4: Paul Keijsers, hoofd transformatie  bij Camelot Europe 

Expert 5: Claudia Duinisveld Operationeel manager, ADHOC Beheer

Programma:

10:00 ontvangst 

10:30 aanvang leegstandsdebat 2013 met stellingen als:

- Leegstandsbeheerder is de makelaar van de toekomst.

Leegstandsbeheerder als de aanjager van transformatie.

Welke nieuwe businessmodellen en kansen zien de experts?

Leegstandsbeheerder als succesvolle belegger in kansloos vastgoed

-De verandering van het vak. Welke kennis moet de moderne leegstandsbeheerder in huis hebben om toegevoegde waarde voor de opdrachtgever te kunnen bieden?

Waar houdt de rol van vastgoedmanager op en begint de rol van leestandsbeheerder? Kan de vastgoedmanager ook de rol van leegstandbeheerder op zich nemen?

12:00 tot 14:00 Luxe netwerklunch met volop gelegenheid om van gedachten te wisselen met bezoekers en deelnemers.

Locatie:
Novotel, Europaboulevard 10 te Amsterdam met genoeg parkeergelegenheid. Zie ook HIER.


Inschrijven en kosten:
U kunt al aanwezig zijn bij deze richtinggevende dag voor slechts 125 euro excl BTW. Stuur een mail naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp 'Leegstanddebat'. Vermeld ook uw adresgegevens in de mail. Leden van Vastgoedjournaal.nl betalen slechts 95 euro excl BTW. Na ontvangst van uw mail ontvangt u van ons per email een reserveringsnummer dat als entreebewijs dient.







Reacties


Laatste nieuws