Marcel Baas wordt hoofd Communicatie bij Bouwfonds Property Development

Marcel Baas (39), senior adviseur Corporate Communicatie en Reputatiemanagement bij adviesbureau Fleishman-Hillard, wordt per 1 april hoofd Communicatie van Bouwfonds Property Development. Hij volgt hiermee Jasper de Boom op die na 15 jaar Bouwfonds is overgestapt naar de Reputatiegroep. Baas wordt bij Bouwfonds verantwoordelijk voor de nationale en internationale communicatieactiviteiten. 

Bij Fleishman-Hillard was Marcel Baas verantwoordelijk voor het adviseren van nationale en internationale klanten op het gebied van identiteit en imago, interne communicatie en issuemanagement. Ook deed hij in 2012 onderzoek naar de impact van de crisis op de rol, betekenis en het belang van interne communicatie binnen nationale en internationale ondernemingen. De uitkomsten hiervan zijn gepubliceerd in het boek ‘De nieuwe realiteit van interne communicatie’. 

Marcel Baas heeft als communicatiedirecteur en -manager bij achtereenvolgens Deloitte, AFC Ajax,  Olympia Uitzendgroep en Twynstra Gudde ruime ervaring opgedaan met reputatie- en issuemanagement, merkpositionering, media- en crisiscommunicatie en interne communicatie (bij verandering). Baas begon zijn loopbaan als verslaggever/programmamaker bij achtereenvolgens KRO Reporter en KRO Netwerk. 



Reacties


Laatste nieuws