Deze week te verwachten op Vastgoedjournaal

Provast start met de bouw van een binnenstedelijke ontwikkeling
Op de hoek van de Haagse Klavermarkt en het Spui komt het appartementencomplex Amadeus met in de hoge plint retail- en horecafuncties. Vastgoedjournaal sprak met projectmanager Walther van Leeuwe en makelaar Rudi van Wechem over het unieke aan Amadeus, tijdeloze gebouwen de dynamiek van de binnenstad en hoe een ontwikkeling in 2013 succesvol af te ronden.

Blauwhoed over de veranderde markt 
Yvonne van Mierlo, directeur van Blauwhoed Studio, vertelt in een uitgebreid interview dat de sector zich diep moet schamen omdat het de klant te lang heeft genegeerd en geminacht. Blauwhoed is uit de donkere schaduw gestapt en boekt inmiddels veel succes met co-creatie, projecten waar potentiële huizenkopers heel veel invloed hebben. “Luisteren kan iedereen, maar daadwerkelijk iets met woonwensen doen is de kunst. Dat vraagt om nieuwe vaardigheden. ”Een positief en lezenswaardig artikel voor iedereen die werkzaam is in het ontwikkelingsvak en graag eens een kijkje in de keuken van een succesvolle concurrent wil nemen.

Makelaars luiden de noodklok
Het uitponden van corporatiewoningen werkt marktverstorend. De overheid zou volgens hen moeten ingrijpen. Vastgoedjournaal dook in dit verhaal en kwam terecht in een wereld vol met tegenstijdigheden.


Tips voor een mooi artikel? Mail of bel ons!  Wij zullen indien gewenst discreet met uw informatie omgaan.
Barbara@vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws