VJ Commentaar: Vastgoedeigenaren moeten zich niet laten gijzelen door V&D

VJ Commentaar: Rabo Vastgoedgroep wordt lege huls

VJ Commentaar: IMF te somber, NVM te positief

VJ Commentaar: Reanimatie voormalig KPMG gebouw kansrijk

 
Artikelen
 
04-02-2015 (16:31)

Vastgoedjournaal heeft de complete en geheel herziene beleggingslijst 2014 in Excel gereed voor haar abonnees. Zij kunnen zoeken naar bijna 350 Nederlandse vastgoedbeleggingstransacties en eigen selecties maken zoals de grootste transactiesommen, soort vastgoed, locaties, type koper en verkoper en de bemiddelende vastgoedadviseurs.

Klik HIER om de lijst te downloaden of ga direct naar de Research rubriek met tevens de beleggingstransacties uit de andere jaren.

 
Artikelen
 
04-02-2015 (10:40)

De Britse vermogensbeheerder Round Hill Capital maakt snel tempo in de markt voor Nederlandse huurwoningen. In totaal verwierf de Britse belegger 1934 huurwoningen voor in totaal €187 miljoen. Financiering voor deze overnames is verstrekt door ABN AMRO Bank. Round Hill is dichtbij een vijfde deal die naar verwachting binnenkort zal worden afgerond. 

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
03-02-2015 (16:25)

Schiedam zat muurvast wat uitbreidingsmogelijkheden voor de bouw betreft, maar daar is nu een oplossing voor gevonden. Op het dak van de nieuwe tunnelbak op de A4 tussen Delft en Schiedam wordt een sportpark gerealiseerd. Naar dit nieuwe park verhuizen verschillende sportverenigingen die hiermee locaties in de binnenstad achterlaten. Deze achtergelaten locaties worden vervolgens weer gebruikt voor herontwikkeling om woningen te realiseren. Een win-win-situatie dus.

VJ sprak uitgebreid over deze innovatieve plannen met een woordvoerder van het project Schiedam in Beweging van gemeente Schiedam.

Advertenties