VJ Commentaar: Citroën-gebouwen zijn aanwinst voor Bouwinvest

VJ Commentaar: Openhartig Boekel voorbeeld voor de sector

VJ Commentaar: En weer stonden de pensioenfondsen erbij en keken ernaar

VJ Commentaar: Amsterdam raakt eindelijk zijn scheefwoners en erfpacht kwijt en heeft zicht op miljarden

 
Artikelen
 
17-11-2014 (11:47)


Aan de ene kant is er nog steeds een tekort aan geschikte woningen voor senioren op de huurmarkt en anderzijds kampen veel corporaties met leegstand in senioren- of gelabelde woningen. Zo blijkt uit onderzoek van USP Marketing Consultancy en Zuiver Marketing onder ruim 100 corporaties. Wat is hiervan de reden?

 
Artikelen
 
14-11-2014 (12:55)

Het gaat de goede kant op bij het kantoren/winkelfonds NSI. Het fonds meldt dat het voor geheel 2014 een hoger direct resultaat verwacht: van ten minste €46,3 miljoen naar ten minste €47,5 miljoen. Dat komt mede door het goede aanslaan van het flexibele kantorenconcept HNK dat NSI in diverse steden heeft gerealiseerd.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
12-11-2014 (23:09)


Aan belangstelling van woningbeleggers voor zijn project Holland Park in Diemen heeft ontwikkelaar André Snippe bepaald niet te klagen. Vooral grotere Nederlandse partijen azen op de circa 1200 huurwoningen in het middensegment (€700-€1000) die de komende zes jaar gereed komen op dit grootste woningontwikkelingsproject van Nederland. Daarvoor zullen maar liefst 100.000 m2 aan lege kantoren het veld ruimen.

Dat verklaart Snippe tegenover VJ die woensdagmiddag aanwezig was bij de feestelijke start van dit megaproject aan de rand van Amsterdam. Lees verder over dit spraakmakende woningproject die starters de kans geeft in te stappen in de Amsterdamse woningmarkt.

Advertenties