Schrijf u in voor Gebiedscommunicatiecongres POWER!

Het programma van het Gebiedscommunicatiecongres POWER! is rond. Met topsprekers zoals Rudy Stroink, Donné Slangen, Annemarie Jorritsma en Jim Schuyt die ingaan op actuele onderwerpen. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om uw collega"s uitgebreid te spreken.

POWER! is het thema van het grote congres gebiedscommunicatie van Stichting Ciron op 11 april 2013. Tijdens deze dag hebben we inspirerende verhalen, interessante excursies en alle mogelijkheden tot netwerken. We zijn op 11 april 2013 te gast in Almere om ons helemaal op te laden. Want juist nu heeft communicatie een belangrijke rol in gebiedscommunicatie. Pak die rol en help als adviseur een ontwikkeling verder!

In de ochtend hebben we een tafelgesprek met toonaangevende sprekers. O.a. Rudy Stroink, ooit een grote jongen in het vastgoed, ervaart de crisis aan den lijve. Maar het faillissement van grote delen van zijn onderneming TCN, weerhoudt hem niet om vol POWER! door te gaan. Nieuwe plannen, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen.

De afsluiting komt van Jim Schuyt, bestuursvoorzitter van woningcorporatie De Alliantie. Hij heeft zeer uitgesproken meningen over stedelijke vernieuwing en de inperkingen die corporaties nu treffen door Haagse maatregelen. De corporaties moeten hun zaken beter verkopen, is zijn conclusie en uit het defensief komen door de incidenten die de sector de afgelopen jaren ten onrechte een negatief imago bezorgden. Communicatieadviseurs zijn in zijn ogen te vaak bezig met middelen. Hij kent de wens om vroeg betrokken te zijn, maar in zijn ogen maakt de beroepsgroep dat onvoldoende waar met assertief en strategisch optreden.

Tijdens de dag volg je twee masterclasses. Praktijk en theorie van de mensen die nauw bij toonaangevende projecten betrokken waren. Tussentijds is er voldoende tijd en ruimte om bij te praten met collega's en nieuwe mensen uit het vakgebied te ontmoeten. Zorg dat je erbij bent! Deelname voor de hele dag kost slechts € 249 excl. btw. De congreslocatie is het WTC in Almere.

Opzet Programma congres Stichting CIRON 11 april 2013
9.00 uur       Inloop
9.30 uur       Welkom door Marion van der Voort en dagvoorzitter Hadassah de Boer
9.40 uur       Openingswoord door Annemarie Jorritsma
9.50 uur       Tafelgesprek met oa Rudi Stroink, Job van Zomeren, Willem Buunk en Donné Slangen
10.50 uur     Pauze
11.10 uur     Eerste ronde masterclass en excursie
12.30 uur     Lunch
13.30 uur     Tweede ronde masterclass en excursie
14.50 uur     Terug op locatie en koffie
15.00 uur     Start Pecha Kucha 
15.30 uur     Plenaire afsluiting dmv een zaaldiscussie
16.15 uur     Afsluitend woord door Jim Schuyt
16.30 uur     Borrel

U kunt deze dag bijwonen door een mail te sturen naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp CIRON.
Deelname voor de hele dag kost slechts € 249 excl. btw
U ontvangt dan de officiele bevestiging per post



Reacties


Laatste nieuws