Databases transacties en adressen

Vastgoedjournaal beschikt over uitgebreide databases met ruime zoekmogelijkheden. Links vindt u de knop voor gebruikerstransacties commercieel vastgoed vanaf 2010. Via de rechterknop krijgt u toegang tot gedetailleerde adresgegevens van vastgoedbedrijven. Deze informatie wordt ondersteund door Google Maps en Streetview.Powered by Vastgoedkalender.nl

VJ Commentaar: Afschaffen erfpacht Amsterdam maakt veel ambtenaren en kantoorruimte overbodig

VJ Commentaar: Nederlandse pensioenfondsen zien langzaam het licht

VJ Commentaar: De pijn van de verhuurmakelaar

VJ Commentaar: APG neemt onnodige risico's met vastgoedleningen

 
Artikelen
 
17-04-2014 (15:56)


De verkiezing voor de publieksprijs van de bedrijfsmakelaar van het jaar is nu geopend. Er staan 136 kantoren op de lijst. De lezers van VJ kunnen hun stem uitbrengen op 10 categorieën waarop zij de genomineerde goed vinden scoren.

De stemming blijft twee weken geopend. Mocht u deze stemming bij uw relaties of collega's onder de aandacht willen brengen stuur dan deze url door: http://www.vastgoedjournaal.nl/stemming-top136-admin/

 
Artikelen
 
11-04-2014 (16:07)


De cijfers over de eerste drie maanden van 2014 onderschrijven de herstellende woningmarkt. Het aantal verkopen stijgt, het aanbod daalt en de woningprijzen noteren een lichte toename.  Dit blijkt uit de eerste kwartaalrapportage Sprekende Cijfers Woningmarkten 2014 van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars, welke vandaag verschijnt. 

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
11-04-2014 (09:19)


De kantorenmarkt voor de Europese juridische sector leeft op. Dat blijkt uit het EMEA Law Firm ViewPoint van CBRE's. Vanwege verbeterde economische omstandigheden en een stijgend vertrouwen begeeft een toenemend aantal bedrijven zich weer met (her)huisvestingsplannen op de markt.

Advertenties