UPDATE VJ Commentaar: ING’s honger naar een nieuw hoofdkantoor

VJ Commentaar: Advies stabiliteitscomité over hypotheekschulden leidt juist tot minder stabiliteit

VJ Commentaar: Ontslag 5000 belastingambtenaren niet zonder risico's

VJ Commentaar: Veel besparingen mogelijk door fusie vastgoedadviseurs

 
Artikelen
 
29-05-2015 (13:57)

Tilburg heeft behoefte aan een betere en grotere sociale woningvoorraad. “Bouwinnovaties en een lage rente vormen het ideale moment extra investeringen te doen”, zegt Tiwos-directeur René Scherpenisse. Toezichthouders bieden daarvoor echter niet de ruimte.

 
Artikelen
 
28-05-2015 (18:27)

Afgelopen dinsdag vond in het Novotel in Amsterdam de succesvolle Dag van het Wonen plaats. In de ochtend waren er verschillende expertmeetings en vier themasessies die gevolgd konden worden. Bij het middagprogramma betraden vier sprekers het podium om te spreken over onder andere de huidige trends in de Nederlandse woningmarkt.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
26-05-2015 (21:39)


Na de succesvolle reeks ontbijtinterviews onder de titel 'Upstaan' gaat Mattijs Kaak van 'SKEPP design + build' opnieuw in gesprek met tien inspirerende vastgoedondernemers. In het Holland Park Experience Centre in Diemen gaat hij het gesprek aan met André Snippe, de man achter Campus Diemen Zuid en Holland Park. Onlangs kreeg Snippe voor zijn werk in Diemen de 'Transformatieprijs Metropoolregio Amsterdam'.

“Samen creatieve dingen bedenken en tot een goed product komen. Dát is je vak, dát geeft inspiratie, dát brengt dingen tot stand”, aldus Snippe.

Advertenties