Databases transacties en adressen

Vastgoedjournaal beschikt over uitgebreide databases met ruime zoekmogelijkheden. Links vindt u de knop voor gebruikerstransacties commercieel vastgoed vanaf 2010. Via de rechterknop krijgt u toegang tot gedetailleerde adresgegevens van vastgoedbedrijven. Deze informatie wordt ondersteund door Google Maps en Streetview.Powered by Vastgoedkalender.nl

VJ Commentaar: Afschaffen erfpacht Amsterdam maakt veel ambtenaren en kantoorruimte overbodig

VJ Commentaar: Nederlandse pensioenfondsen zien langzaam het licht

VJ Commentaar: De pijn van de verhuurmakelaar

VJ Commentaar: APG neemt onnodige risico's met vastgoedleningen

 
Artikelen
 
24-04-2014 (12:14)


De ontwikkeling van de Bloemendalerpolder tussen Muiden en Weesp is in een uitvoerende fase gekomen. Nu de publiek-private samenwerkingsovereenkomst definitief is geworden, kan een start worden gemaakt met de realisatie.

 
Artikelen
 
23-04-2014 (13:57)


Het binnenstedelijke woningproject Zijdebalen in Utrecht is door vastgoedfinancier Propertize namens de V.O.F. Madevin Zijdebalen verkocht aan de combinatie Hurks vastgoedontwikkeling en Van Wijnen Projectontwikkeling West.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
22-04-2014 (11:47)

Door de invoering van 'scheiden wonen en zorg', komen steeds minder ouderen in aanmerking voor een plaats in een verzorgingshuis. Het gevolg is leegstand en dat terwijl er een groot tekort is aan seniorenwoningen. De oplossing lijkt nabij: een grote groep ouderen heeft interesse in een zelfstandige woning in een voormalig verzorgingshuis, zeker bij zorgbehoefte. Dat blijkt uit onderzoeken door USP Marketing Consultancy in opdracht van Woonzorg Nederland.

Advertenties