Databases transacties en adressen

Vastgoedjournaal beschikt over uitgebreide databases met ruime zoekmogelijkheden. Links vindt u de knop voor gebruikerstransacties commercieel vastgoed vanaf 2010. Via de rechterknop krijgt u toegang tot gedetailleerde adresgegevens van vastgoedbedrijven. Deze informatie wordt ondersteund door Google Maps en Streetview.Powered by Vastgoedkalender.nl
VJ Commentaar: Meer leegstand, meer aanpak daartegen en toch weer nieuwe kantoren erbij

VJ Commentaar: Stunt homowijk geslaagd?

VJ Commentaar: In het zicht van de haven geeft Jan Poot het op

VJ Commentaar: Situatie Fortress niet uniek

 
Artikelen
 
30-07-2014 (11:17)

De 40 grootste zorginstellingen in de langdurige zorg zagen hun jaarresultaten met zo’n 69% omlaag gaan. De hervormingen in de zorg zouden hiervoor zorgen. Vastgoedgerelateerde problemen drukken dan de winst en omzet.

 
Artikelen
 
21-07-2014 (12:30)
Bij het bouwen en inrichten van kantoren lag het accent jarenlang op technologie en duurzaamheid. Volgens Sven Brookhuis van kantoorconcept-ontwikkelaar SKEPP wordt het tijd om de focus te verleggen: "We zijn vergeten dat het in kantoren nog altijd draait om mensen. De kunst is juist kantoren zo te bouwen dat het menselijke potentieel maximaal wordt benut." Brookhuis komt daarom met zeven kritieke succesfactoren voor een energiek kantoor.

Meer nieuws...

 
Columns
 
21-07-2014 (11:38)
Zorginstellingen hebben moeite om voor het noodzakelijk onderhoud en renovaties de financiële touwtjes aan elkaar te knopen. Om meer financiële speelruimte te vinden kunnen zorginstellingen ook naar hun energiekosten kijken, zo vindt Harmke Bekkema, programmamanager Energiesprong Zorgvastgoed.
Advertenties