VJ Commentaar: Vastgoedmarkt kan profiteren van neergang financiële markten

VJ Commentaar: Heijmans maakt te veel jaren verlies

VJ Commentaar: De kantorendeals in Amsterdam-Noord en Sloterdijk

VJ Commentaar: Transformatiepotentieel is groter dan Deloitte meldt

 
Columns
 
01-09-2015 (20:03)
Door met uw bestaand vastgoed richting bijna energieneutraal te gaan, zet u een rendabele en haalbare ambitie neer. En die straks, zo is de verwachting, wettelijk verplicht zal worden. Het traject om naar een nearly Zero Energy Building (nZEB) te gaan past bij de beleggingsstrategie van een vastgoedeigenaar. Welke stappen moet u nemen om deze ambitie te realiseren? Door wie wordt dit betaald? En wat levert het u op? 

Een praktijkcase door ir. Jan-Maarten Elias, directeur Unica Ecopower.
 
Artikelen
 
26-06-2015 (15:49)

De Limburgse stad Sittard raakt steeds meer in trek bij grote retailers die er een filiaal in de binnenstad willen openen. Vandaag werd door wethouder Noël Lebens (Stedelijke Ontwikkeling) de vijfde Nederlandse vestiging van De Tuinen van de van oorsprong Britse formule Holland & Barrett geopend aan de Walstraat 41 te Sittard. 

Aan VJ vertelt een woordvoerder van de gemeente Sittard dat er op dit moment diverse gesprekken met andere grote namen gaande zijn om de binnenstad nog meer te versterken.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
26-06-2015 (14:09)
Na negen jaar stopt de IPD/MSCI met de benchmark gemeentelijk vastgoed. Het afhaken van de IPD/MSCI houdt verband met het feit dat er steeds minder gemeenten meedoen met deze benchmark. Er wordt nu aan een opvolger gewerkt.
Advertenties