VASTGOEDOPDRACHTEN:

  • Binnenkort online: Vastgoedopdrachten!

  • Zet uw vastgoedopdracht online en krijg direct reacties uit de markt

  • Hulp nodig bij een juridisch vraagstuk? Zet uw vraag op vastgoedopdrachten!

  • Pand gekocht? U zoekt nu een notaris, zet uw opdracht online

  • Hulp nodig bij een vergunningsaanvraag? Vastgoedopdrachten!

Heijmans Vastgoed


Graafsebaan 65 
Postbus 2
5240 BB Rosmalen

Tel.: +31 (0)73 543 51 11
Fax: +31 (0)73 543 59 01
E-mail: info@heijmans.nl
www.heijmans.nl


Heijmans Vastgoed is een gebiedsontwikkelaar van grootschalige en kleinschalige ontwikkelingen, van binnen- en van buitenstedelijke gebieden, van nieuwbouw en van herontwikkeling. Wij zijn actief als  initiator, als ontwikkelaar en verkoper van (vooral) woningen. Daarnaast richten wij ons op de kantoor- en winkelmarkt. Proper-Stok, onderdeel van Heijmans Vastgoed, werkt onder eigen naam als hoogwaardige gebiedsontwikkelaar.

Realisatie van huisvesting, inclusief onderhoud en service, in alle segmenten van de markt is de kernactiviteit van Woningbouw. De activiteiten omvatten zowel nieuwbouw als het herstel en de verbouw c.q. renovatie van woningen. Innovatie en duurzaamheid hebben hierbij onze volle aandacht.

Heijmans Vastgoed en Woningbouw legt de focus op 3 kernpunten:

Gebiedsontwikkeling

Vorig jaar won project Het Funen de Gouden Piramide 2011, de Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap. Het Proper Stok project Katendrecht ontving hiervoor de tweede prijs. Heijmans realiseert dan ook leefomgevingen waarbij wonen, werken en recreëren verweven zijn in verrassende plannen met een herkenbare identiteit.

Duurzaamheid

In een omgeving waarin energie en ruimte schaarser worden en slimme oplossingen vereist zijn, is aandacht voor duurzaamheid voor Heijmans vanzelfsprekend. Zo hechten wij grote waarde aan duurzaam materiaalgebruik en minder energieverbruik van de woningen en gebouwen die wij realiseren. Wij passen in onze nieuwe projecten uitsluitend nog duurzaam hout (FSC of PEFC) toe, ook als dit niet is voorgeschreven.

Consumentgericht ontwikkelen

Heijmans speelt een vooraanstaande rol als het gaat om consumentgericht ontwikkelen.

Zo hebben wij jarenlange ervaring met Wenswonen®, een consumentgericht woonconcept dat mensen de mogelijkheid biedt hun woning volledig zelf samen te stellen. Dankzij onze ruime ervaring zijn we ook in staat hier technisch goed op in te spelen. Een efficiënt proces en een hoge kwaliteit zijn daarvan het resultaat. Waarbij de vraag van de consument centraal staat.

                    

A.G.J. (Ton) Hillen                               P. (Peter) van der Gugten 
Concerndirecteur Heijmans                  Directeur Heijmans Vastgoed en Woningbouw
                                                     

 
Databases transacties en adressen

Vastgoedjournaal beschikt over uitgebreide databases met ruime zoekmogelijkheden. Links vindt u de knop voor gebruikerstransacties commercieel vastgoed vanaf 2010. Via de rechterknop krijgt u toegang tot gedetailleerde adresgegevens van vastgoedbedrijven. Deze informatie wordt ondersteund door Google Maps en Streetview.


Advertenties
     
         

VJ Commentaar: Corporatie laat kans liggen bij bewonersplan Wielewaal

VJ Commentaar: Rijksvastgoedbedrijf kan leren van funda

VJ Commentaar: Alibaba en de veertig krimpgebieden

VJ Commentaar: Vastgoedsector dient eerst winkeliers mee te krijgen bij aanpassing huurrecht