VASTGOEDOPDRACHTEN:

  Deloitte Real Estate Advisory


  Wilhelminakade 1
  3072 AP Rotterdam

  Tel.: +31 (0)882882888
  E-mail: mtuinder@deloitte.nl
  www.deloitte.com  Deloitte Real Estate Advisory is actief in een unieke en dynamische industrie: de vastgoedmarkt. Wij zijn ‘dedicated to real estate’: Al onze professionals hebben ervoor gekozen hun expertise en ervaring in te zetten voor opdrachtgevers die actief zijn in de vastgoedmarkt. We kennen de markt, haar spelers en haar mensen.

  Wij hebben kennis van en ervaring met strategie-, innovatie- en organisatievraagstukken in de vastgoedmarkt. Brede ervaring is opgebouwd in organisatieontwikkeling bij private, publieke en semi-publieke vastgoedbedrijven. 

  Met ca. 90 werknemers zijn wij één van de grootste vastgoedadviesorganisaties in Nederland met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij zijn onderdeel van Deloitte Financial Advisory Services en maken gebruik van het internationale netwerk en de expertise  en knowhow van de andere Deloitte disciplines.

  Onze opdrachtgevers zijn vastgoedbeslissers met complexe vraagstukken en uitdagingen. Veelal (internationale) vastgoedbeleggers, assetmanagers, woningcorporaties, projectontwikkelaars, bouwondernemingen, en bedrijven en overheidsinstanties met ruimtelijke en vastgoedvraagstukken.

  Contactpersoon: mevr. M. Tuinder
  Advertenties
       
           

  VJ Commentaar: Citroën-gebouwen zijn aanwinst voor Bouwinvest

  VJ Commentaar: Openhartig Boekel voorbeeld voor de sector

  VJ Commentaar: En weer stonden de pensioenfondsen erbij en keken ernaar

  VJ Commentaar: Amsterdam raakt eindelijk zijn scheefwoners en erfpacht kwijt en heeft zicht op miljarden