VJ Commentaar: Redding voor Groothandelsgebouwen dichtbij

VJ Commentaar: Rechter oordeelt terecht over volledige huurbetaling V&D

VJ Commentaar: Het is erop of eronder voor Ballast Nedam

VJ Commentaar: Verdachten van corruptie en vastgoedfraude moeten maar wennen aan media-aandacht

 
Artikelen
 
26-03-2015 (23:40)


Woningontwikkelaar/belegger Amvest heeft de positie van ING Real Estate voor de ontwikkeling van fase 3 van Overhoeks in Amsterdam-Noord overgenomen. Fase 3 wordt ontwikkeld door de ontwikkelcombinatie Overhoeks (OCO) waarin Amvest en Ymere gezamenlijk participeren in een verhouding van 70-30.  Fase 1 van Overhoeks, het Residentieel Kwartier, is dit jaar gereed. De gemeente Amsterdam ontwikkelt fase 2.

 
Artikelen
 
09-03-2015 (21:31)


Het Feyenoord Founders Consortium (BAM, AM en Siemens) ziet geen kans om het door hen ontwikkelde bouwplan voor de nieuwe Kuip (op basis van het door Feyenoord geformuleerde programma van eisen) te realiseren voor het maximale bouwbudget van €206 miljoen. Het plan gaat dus niet door.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
09-03-2015 (14:56)

Het Amstelkwartier is volop in ontwikkeling. We schreven eerder al over de energieneutrale woontoren van Hurks en Amvest en een nieuw hotel die op deze locatie herrijzen. Hier kan ook het woningbouwproject At Amstel aan toegevoegd worden. Binnen drie maanden is dit project van Maarsen Groep en Van Wijnen Projectontwikkeling Midden volledig verkocht.

Advertenties