VJ Commentaar: Het is erop of eronder voor Ballast Nedam

VJ Commentaar: Verdachten van corruptie en vastgoedfraude moeten maar wennen aan media-aandacht

VJ Commentaar: Hof laat tanden zien in Klimopzaak

VJ Commentaar: Vastgoedeigenaren moeten zich niet laten gijzelen door V&D

 
Artikelen
 
09-03-2015 (21:31)


Het Feyenoord Founders Consortium (BAM, AM en Siemens) ziet geen kans om het door hen ontwikkelde bouwplan voor de nieuwe Kuip (op basis van het door Feyenoord geformuleerde programma van eisen) te realiseren voor het maximale bouwbudget van €206 miljoen. Het plan gaat dus niet door.

 
Artikelen
 
09-03-2015 (14:56)

Het Amstelkwartier is volop in ontwikkeling. We schreven eerder al over de energieneutrale woontoren van Hurks en Amvest en een nieuw hotel die op deze locatie herrijzen. Hier kan ook het woningbouwproject At Amstel aan toegevoegd worden. Binnen drie maanden is dit project van Maarsen Groep en Van Wijnen Projectontwikkeling Midden volledig verkocht.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
04-02-2015 (16:31)

Vastgoedjournaal heeft de complete en geheel herziene beleggingslijst 2014 in Excel gereed voor haar abonnees. Zij kunnen zoeken naar bijna 350 Nederlandse vastgoedbeleggingstransacties en eigen selecties maken zoals de grootste transactiesommen, soort vastgoed, locaties, type koper en verkoper en de bemiddelende vastgoedadviseurs.

Klik HIER om de lijst te downloaden of ga direct naar de Research rubriek met tevens de beleggingstransacties uit de andere jaren.

Advertenties