Databases transacties en adressen

Vastgoedjournaal beschikt over uitgebreide databases met ruime zoekmogelijkheden. Links vindt u de knop voor gebruikerstransacties commercieel vastgoed vanaf 2010. Via de rechterknop krijgt u toegang tot gedetailleerde adresgegevens van vastgoedbedrijven. Deze informatie wordt ondersteund door Google Maps en Streetview.Powered by Vastgoedkalender.nl

VJ Commentaar: Nederlandse pensioenfondsen zien langzaam het licht

VJ Commentaar: De pijn van de verhuurmakelaar

VJ Commentaar: APG neemt onnodige risico's met vastgoedleningen

VJ Commentaar: Groeien energiebedrijven uit tot een nieuwe generatie woningbeleggers?

 
Artikelen
 
11-04-2014 (16:07)


De cijfers over de eerste drie maanden van 2014 onderschrijven de herstellende woningmarkt. Het aantal verkopen stijgt, het aanbod daalt en de woningprijzen noteren een lichte toename.  Dit blijkt uit de eerste kwartaalrapportage Sprekende Cijfers Woningmarkten 2014 van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars, welke vandaag verschijnt. 

 
Artikelen
 
11-04-2014 (09:19)


De kantorenmarkt voor de Europese juridische sector leeft op. Dat blijkt uit het EMEA Law Firm ViewPoint van CBRE's. Vanwege verbeterde economische omstandigheden en een stijgend vertrouwen begeeft een toenemend aantal bedrijven zich weer met (her)huisvestingsplannen op de markt.

Meer nieuws...

 
Artikelen
 
10-04-2014 (17:43)


Het markante voormalige hoofdkantoor ING House van 20.000 m2 aan de Amsterdamse ringweg komt grotendeels leeg te staan door het vertrek van NN, de verzelfstandigde verzekeringstak van ING, uit het gebouw. NN neemt met 500 medewerkers haar intrek in gebouw de Haagse Poort in Den Haag. ING House wordt een verzamelgebouw. Met Lexence advocaten zou ondermeer al een contract zijn afgesloten.

Advertenties