BEREIK MEER DAN 100.000 BEZOEKERS PER MAAND MET VASTGOEDJOURNAAL.NL

Introductie
Bereik effectief en op moderne wijze de juiste doelgroep binnen de vastgoedwereld. Wij bieden u met genoegen de volgende diensten aan: exposure via onze website, de nieuwsbrief, VJ Profs, congressen en het Vastgoedcafé.

Vastgoedjournaal.nl
Onze website is hét medium om uw commerciële boodschap op moderne wijze onder de aandacht te brengen bij de gehele vastgoedsector. Vastgoedjournaal.nl wordt zeer breed gelezen en dus ook bij veel beslissers. De homepage van Vastgoedjournaal.nl trekt maandelijks circa 100.000 bezoekers. 

Onderstaande prijzen gelden per maand. U kunt op de onderstaande afbeeldingen klikken voor een vergroting.

Top banner:€ 1550 Middle/Side Banner: Skyscraper of rectangle € 950

 

 

Bottom Banner:€ 750Bedrijfslogo advertentie: € 450

 

Nieuwsbrief Vastgoedjournaal.nl
U bereikt met één plaatsing een groot aantal vastgoedprofessionals. De nieuwsbrief wordt intensief gelezen en bevat voor de vastgoedsector het belangrijkste nieuws. De nieuwsbrief heeft een oplage van circa 30.000. Door een bannerpositie te nemen in de nieuwsbrief bent u er zeker van dat u de gehele sector bereikt. De prijs is per verzending. 

Top banner: €  390 Middle/side Banner: € 350

  

Bedrijfsprofiel
Uw bedrijfsprofiel plaatsen op onze website die maandelijks meer dan 100.000 bezoekers trekt. U kunt laten zien wat uw bedrijf doet en wie de mensen binnen uw organisatie zijn. Uw profiel zal voorts ook eenmaal met onze dagelijkse e-mailnieuwsbrief worden meegezonden. Die bereikt ruim 30.000 geabonneerde vastgoedprofessionals. Daarmee is uw bedrijf verzekerd van optimale exposure in de vastgoedmarkt. De kosten voor een dergelijk bedrijfsprofiel zijn €750. Klik hier voor enkele voorbeelden (prijs is voor de looptijd van 1 jaar).

Debatten, seminars en congressen
Vastgoedjournaal.nl organiseert jaarlijks aansprekende debatten, seminars en congressen. Enkele voorbeelden hiervan zijn; het corporatiedebat, vastgoedfondsendebat en het financieringsdebat met topfiguren uit de branche. U kunt sponsor worden van een dergelijke congres of debat. Dergelijke congressen en debatten worden meerdere malen in onze nieuwsbriefmailing meegenomen (oplage van 30.000) en op onze website worden vermeld (100.000 bezoekers per maand). De prijzen verschillen per debat/seminar/congres. Alle prijzen zijn in overleg.

Vastgoedvacaturebank.nl
Dit is een onderdeel van Vastgoedjournaal. Op het terrein van vacatures in de vastgoedsector mag Vastgoedjournaal zich inmiddels marktleider met haar vacaturebank noemen.

Advertentiemogelijkheden op vastgoedvacaturebank.nl
  • Banner € 375,- per maand (120x60)
  • Skyscraper € 750,- per maand (120x400)
  • Leaderboard € 600,- per maand (590x60)
Bezoekersprofiel:Op basis van gemiddeld 100.000 bezoekers per maand in 2014.

 

Databases transacties en adressen

Vastgoedjournaal beschikt over uitgebreide databases met ruime zoekmogelijkheden. Links vindt u de knop voor gebruikerstransacties commercieel vastgoed vanaf 2010. Via de rechterknop krijgt u toegang tot gedetailleerde adresgegevens van vastgoedbedrijven. Deze informatie wordt ondersteund door Google Maps en Streetview.Powered by Vastgoedkalender.nl
Advertenties
     
         

VJ Commentaar: Overbodig onderzoek over ontspoorde corporatiebestuurders

VJ Commentaar: Leegstand boerderijen komkommernieuws?

VJ Commentaar: Er is niet goed nagedacht over retail op Rotterdam CS

VJ Commentaar: Meer leegstand, meer aanpak daartegen en toch weer nieuwe kantoren erbij